Disclaimer

Als u meer informatie nodig heeft of vragen heeft over de disclaimer van onze site, neem dan gerust contact met ons op via e-mail op [email protected].

Disclaimers voor daarheenenweerterug.nl

Alle informatie op deze website – www.daarheenenweerterug.nl – is gepubliceerd in goed vertrouwen en alleen voor algemene informatieve doeleinden. daarheenenweerterug.nl geeft geen garanties voor de volledigheid, betrouwbaarheid en juistheid van deze informatie. Elke actie die u onderneemt naar aanleiding van de informatie die u op deze website (daarheenenweerterug.nl) vindt, is strikt op eigen risico. daarheenenweerterug.nl zal niet aansprakelijk zijn voor verliezen en/of schade in verband met het gebruik van onze website.

Vanaf onze website kunt u andere websites bezoeken door hyperlinks te volgen naar dergelijke externe sites. Hoewel we streven naar het bieden van alleen kwaliteitslinks naar nuttige en ethische websites, hebben we geen controle over de inhoud en aard van deze sites. Deze links naar andere websites impliceren geen aanbeveling voor alle inhoud die op deze sites wordt gevonden. Eigenaren van sites en inhoud kunnen zonder kennisgeving wijzigen en kunnen plaatsvinden voordat we de gelegenheid hebben gehad om een link te verwijderen die mogelijk ‘slecht’ is geworden.

Houd er ook rekening mee dat wanneer u onze website verlaat, andere sites mogelijk andere privacybeleidsregels en algemene voorwaarden hebben die buiten onze controle vallen. Zorg ervoor dat u de privacybeleidsregels van deze sites en hun “Servicevoorwaarden” controleert voordat u deelneemt aan enige vorm van zakendoen of informatie uploadt.

Toestemming

Door onze website te gebruiken, stemt u hierbij in met onze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden ervan.

Update

Als we dit document bijwerken, wijzigen of wijzigingen aanbrengen, worden die wijzigingen hier prominent gepost.